Početak Mapa sajta
  Projekti i istraživanja

 

 
         

Tema UN povodom obeležavanja Medjunarodnog dana borbe protiv narkomanije i nelegalne trgovine drogama 26. Juna 2003. godine je “Hajde da pričamo o drogama”.

      Letnji raspust je počeo i samim tim pojavili su se novi izazovi za roditelje, deca imaju više slobodnog vremena, ali pitanje je s kim će ga provoditi i kako će vršnjaci uticati na njih, naročito u vezi korišćenja droga.
     

RODITELJI PAŽNJA!

Više o našim aktivnostima povodom ovog dana na stranici 26. Jun 2003. godine       Zbog toga smo našu aktuelnu temu posvetili roditeljima i opasnostima letnjeg raspusta. Više o tome na stranici Aktuelna tema.
         
Od 1. Jula 2003. godine, možete se prijaviti za prijem našeg elektronskog biltena i elektronskih teleks vesti, koji su deo projekta Elektronska edukacija kao sredstvo za prevenciju narkomanije
Više o projektu…
 
      Društvo za borbu protiv narkomanije je u mogućnosti da vam ponudi svoja izdanja, publikacije, radove, letke, kao i materijale medjunarodnih organizacija sa kojima saradjujemo. Posebno izdvajamo CD izdanje izradjeno povodom obeležavanja Medjunarodnog dana borbe protiv narkomanije i kriminaliteta, gde su lični doprinos dali košarkaš Vlade Divac i vaterpolista Aleksandar Šapić.
Više o tome…
         
 
  Početak |  Mapa sajta |  Linkovi | Kontakt
Copyright © 2003 Društvo za borbu protiv narkomanije, Sva prava zadržava